• Facebook - Grey Circle

Engedd el a régi ötleteidet - és még a jókat is

Amikor elkezdtem a helyreállást, a szponzorom mindig megkérdezte, hogy van-e valamilyen rejtegetett tervem. Ezek voltak azok a tervek és ötletek, amik olyan jók voltak, hogy úgy gondoltam, nem kell megosztanom vele. Mégis, amikor megtettem, elcsodálkoztam rajta, hogy mennyire téves az egész gondolkodásom – és nem csak a nyilvánvalóan hibás részei.
Amit a helyreállás során megtanultam az az, hogy meg kell változtatnom a gondolkodásomat ahhoz, hogy jobban lehessek. A helyreállás előtt az összes gondolatom, ötletem, tervem sem tudott segíteni rajtam, hogy jól legyek (még a legjobb gondolataim sem). Erre mindig emlékeztet az idézet, hogy „a legjobb gondolataim juttattak el engem addig, hogy helyreállásra van szükségem”.
Számomra a helyreállás azt jelenti, hogy elengedem minden régi ötletemet – még a jókat is, és a programban felhagyok énem ezen részével. Igazából ma, mikor van egy jó ötletem, ez egy kis figyelmeztetés egyben, hogy a legjobb, ha megbeszélem valakivel. Amikor ezt teszem, rájövök, hogy a gondolkodásom még nem teljesen helyes.
Hála Istennek, hogy ezt nem egyedül kell csinálnom!
 
Kérdések elmélkedésre:
Milyen rejtett terveim voltak a helyreállás elején?
Milyen jó ötleteim vannak jelenleg – ötletek, amik olyan jók, hogy még senkinek sem beszéltem róluk?
Kivel beszélek rendszeresen, aki bepillantást nyerhet a gondolataimba? Mostanában beszélgettem így valakivel?
Annak ellenére, hogy visszatértem a józanságba a függőségemből, látom, hogy a gondolkodásomat hogyan befolyásolta a betegség?
Milyen régi ötleteimhez ragaszkodom titokban még mindig?
Mit kellene tennem ahhoz, hogy elengedjem ezeket?

 

 

Please reload

Köszönjük, hogy megosztod!
Kiemelt cikkek

Fájdalmaim miatt úgy éreztem magam, mint egy alvó vulkán

October 21, 2017

1/10
Please reload

Friss bejegyzések
Please reload

Cimkék
Please reload