• Facebook - Grey Circle

Ahelyett, hogy elmondanád Istennek, milyen nagyok a félelmeid, kezdd el mondani a félelmeidnek, hogy milyen nagy a te Istened.

A helyreállás előtt százféle önközpontú félelem űzött minket. A 6. és 7. lépések során már elkezdtük elengedni ezeket a jellemhibákat, de néhány szokást nehéz megtörni. Ilyen például, ha a félelmeinket tápláljuk.
Amikor azonban megállunk kicsit és a helyreállás programon kezdünk el dolgozni, eszünkbe jut, hogy nem vagyunk egyedül. Az az igazság, hogy új életünk legnagyobb erőforrása összeköttetésünk és kapcsolatunk a Magasabb Erőnkkel. Már sokszor megtapasztaltuk, hogy Isten tett, tud tenni és folyamatosan teszi a csodákat az életünkben és azokéban, akikkel a szobákban találkozunk.
Ahelyett, hogy ma erővel ruháznám fel a félelmeimet, Istennek adom azokat. A megoldásom az, hogy amikor elmondom a félelmeimnek, hogy milyen nagy az én Istenem, Istenen gondolkodom – és nem a félelmeimen.
És ez az, amikor a csoda megtörténik.
 
Kérdések elmélkedésre:
Mekkora a Magasabb Erőmről alkotott koncepcióm?
Milyen gyakran fordulok a Magasabb Erőmhöz, amikor félek?
Mik azok a dolgok, amiket azért tehetek, hogy kialakítsam magamban a szokást, hogy a dolgokat Istennek adjam át, amikor félek?
Hiszem, hogy Isten megsegít, amikor éppen félelmek közt vagyok?
Bízom-e abban, hogy a megoldások, amiket Isten ad a félelmeimre, valóban a legjobbak lesznek, vagy titkon mégis csak magamban bízom és azt akarom, hogy a dolgok a saját elgondolásom szerint történjenek?
Milyen csodák történtek az életemben abból fakadóan, hogy az akaratomat a Magasabb Erőm gondjaira bíztam?

 

 

Please reload

Köszönjük, hogy megosztod!
Kiemelt cikkek

Fájdalmaim miatt úgy éreztem magam, mint egy alvó vulkán

October 21, 2017

1/10
Please reload

Friss bejegyzések
Please reload

Cimkék
Please reload